Kenan Koçak
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Kenan Koçak Almanya’da da Aradığını Bulamadı

Kenan Koçak Almanya’da da Aradığını Bulamadı

MKE Ankaragücü’nün bu sezon en çok maça çıkan teknik direktörü Kenan Koçak, Türkiye macerasının ardından döndüğü Almanya’da da başarısız bir dönem geçirdi. 3. Lig ekibi SV Sandhausen’in başına geçen Koçak, alınan kötü sonuçların ardından görevden alındı.

Türkiye A Milli Takımı’nda Stefan Kuntz’un yardımcılığını yaparak tanınan Koçak, 7 Eylül 2024’te MKE Ankaragücü’nün teknik direktörlüğüne getirilmişti. Almanya’da futbolcu ve teknik adam olarak uzun yıllar görev yapan Koçak’ın Türkiye’deki ilk kulüp deneyimi kısa sürdü. Ankaragücü ile çıktığı 14 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi alan Koçak, 20 Aralık’ta görevden ayrıldı. Sadece 8 gün sonra eski takımı SV Sandhausen ile anlaşma sağladı.

13 Maçta 9 Yenilgi, 0.62 Puan Ortalaması

Daha önce 2016–2018 yılları arasında 82 maçta görev yaptığı Sandhausen’de ikinci dönemine başlayan Koçak, bu kez büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Takımının başında çıktığı 13 maçta sadece 2 galibiyet ve 2 beraberlik alabilen teknik adam, 9 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı. 0.62 puan ortalamasıyla görev yapan Koçak, bu performansla kulüpteki ikinci dönemini de kısa sürede noktaladı.

Ankaragücü’ndeki görev süresinden sadece 1 maç daha az kalabildiği Sandhausen’de de umduğunu bulamayan Kenan Koçak, yeniden kulüpsüz kaldı.

0
mutlu
Mutlu
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kenan Koçak Almanya’da da Aradığını Bulamadı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Başkent Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!