featured
  1. Haberler
  2. Ankaragücü
  3. MKE Ankaragücü Yönetiminde İstifa Şoku: Durali Akpınar Görevinden Ayrıldı

MKE Ankaragücü Yönetiminde İstifa Şoku: Durali Akpınar Görevinden Ayrıldı

Ankaragücü’nde yönetim krizi derinleşiyor. Amatör branşlardan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Durali Akpınar, futboldan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Levent Onuk ile yaşadığı tartışmanın ardından görevinden istifa ettiğini açıkladı.

“Üç-Beş Kuruş Para Verenler Her Şeye Karışıyor”

Durali Akpınar, yaptığı açıklamada Ankaragücü’nün kötü yönetildiğini ifade ederek, kulüpte söz sahibi olan bazı kişilerin kulübe verdikleri maddi desteği kullanarak karar süreçlerini olumsuz etkilediğini iddia etti. Akpınar, “Kulübün en büyük alacaklılarından biri olduğumuz halde transferlere karışmadık. Ancak, kulübe üç-beş kuruş para verenler her şeye karışır hale geldi. Ankaragücü’nün iyi yönetilmediğini düşünüyorum,” dedi.

İstifasını Noter Yoluyla Gönderdi

Geçtiğimiz ay Başkan İsmail Mert Fırat’a istifasını sunduğunu ancak kabul edilmediğini belirten Akpınar, bu kez istifa dilekçesini noter kanalıyla gönderdiğini söyledi. Akpınar, “Bir süredir Levent Onuk ile bazı konularda fikir ayrılıkları yaşıyorduk. Son noktada artık devam edemeyeceğimi anladım,” diyerek istifa kararının arka planını anlattı.

Amatör Branşlarda Büyük Katkı

Durali Akpınar, Ankaragücü’nde amatör branşlardan sorumlu Yönetim Kurulu üyeliğini uzun süredir yürütüyordu. Özellikle boks, güreş ve halter branşlarında kulübün ciddi ilerleme kaydetmesine katkı sağladı. Ayrıca, kulübün kadın voleybol takımının geçen sezon elde ettiği başarıda da önemli bir payı bulunuyordu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MKE Ankaragücü Yönetiminde İstifa Şoku: Durali Akpınar Görevinden Ayrıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Başkent Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!