featured
  1. Haberler
  2. Ankaragücü
  3. Efe Kaan Kayanöz, Ankaragücü’ne Transfer Oldu

Efe Kaan Kayanöz, Ankaragücü’ne Transfer Oldu

U17 Milli Takımı ve Fenerbahçe U19 takımında forma giyen genç yetenek Efe Kaan Kayanöz, Ankaragücü’ne transfer oldu. 2007 Ankara doğumlu Kayanöz, Sarı-Lacivertli formadan vazgeçmedi ancak bu kez Ankaragücü’nün Sarı-Lacivertli formasıyla mücadele edecek.

17 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, U17 Milli Takım formasıyla 1 kez sahaya çıkmıştı. Ankara doğumlu olan Efe Kaan Kayanöz, futbola Alkula Spor Kulübü’nde başlamış ve futbol kariyerine başkentte adım atmıştı. Böylece, genç oyuncu Ankaragücü’ne transferiyle Ankara’ya geri dönüş yapmış oldu.

2007 doğumlu Kayanöz, bu sezon Fenerbahçe U19 takımında forma şansı bulamamıştı. Ankaragücü’ne transferi, onun için yeni bir sayfa açarken, camiada da büyük bir heyecan yarattı.

Efe Kaan Kayanöz, sosyal medya hesabından Fenerbahçe’ye veda mesajı yayımladı. Mesajında şu ifadelere yer verdi:

“3 yıldır yürüdüğüm bu yolda sayısız güzel anı biriktirdim. Birçok değerli dost kazandım. Birlikte yeri geldi sevindik, yeri geldi üzüldük. En güzel anılarımı sevinçlerimi burada yaşadım, öğrendiğim çoğu şeyin yanında sevginin, saygının ve dayanışma ruhunun önemini burada kavradım. Bu yeni yolculuğumda arkamda her zaman desteğinizi hissetmenin verdiği güç ile yola çıkıyorum. Hiç eksik olmayacak bu dostluk ve destek için herkese teşekkür ederim. Beni bugünlere getiren aileme, her zaman yanımda olan takım arkadaşlarıma, bizimle birlikte olan kıymetli hocalarıma, çok değerli kulüp çalışanlarına ve beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim.”

Bu anlamlı veda mesajının ardından Efe Kaan Kayanöz, Ankaragücü formasıyla yeni bir sayfa açtı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Efe Kaan Kayanöz, Ankaragücü’ne Transfer Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Başkent Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!