featured
  1. Haberler
  2. Spor
  3. MKE Ankaragücü 114 Yaşında!

MKE Ankaragücü 114 Yaşında!

MKE Ankaragücü, 31 Ağustos 1910’da İmalat-ı Harbiye işçileri tarafından kurulan bir futbol kulübü olarak 114. yaşına girdi. Kulüp, kuruluş yıl dönümüne ilişkin sosyal medya platformu X (eski Twitter) üzerinden bir paylaşım yaptı.

Kulübün yönetim kurulu mesajında, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu yaşadığımız günün ertesinde köklü tarihimizin bir yıl dönümünü daha büyük gurur ve heyecanla karşılıyoruz. MKE Ankaragücü, yalnızca bir futbol kulübü değil, bu şehrin ruhunu yansıtan, taraftarının sevgisiyle büyüyen ve zorluklara karşı dimdik duran bir camiadır, İmalat-ı Harbiye’dir. 1910 yılında başlayan bu onurlu yürüyüş, bugün taraftarlarımızın ortak tutkusu olarak sürmektedir. Bu sezon mücadeleyi bırakmayan bir takım izletmek, daha güçlü, daha kararlı ve hedeflerine odaklanmış bir Ankaragücü’nü sahada göstermek için gece gündüz çalışıyoruz. Taraftarımızın desteği ve inancı sayesinde Ankaragücü’nün sezonu şampiyon tamamlayacağına inancımız tamdır.” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, taraftar desteğinin kulübün en büyük gücü olduğu vurgulanarak, şu ifadelere yer verildi:

“Sezon sonunda yeniden Süper Lig’e yükselmek ve Ankaragücü bayrağını en yükseklerde dalgalandırmak için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz. Bu yolda hep birlikte yürüyecek, başarılarımızı da gururla kutlayacağız. Çünkü biz Ankaragüçlüyüz, çünkü biz birlikte güçlüyüz! Büyük Ankaragücü ailemize, kulübümüze bağlılığınız ve sevginiz için teşekkür ederiz. Birlikte nice başarılar elde edeceğimiz güzel günlerde buluşmak dileğiyle.”

Ankaragücü yönetimi, bu anlamlı günde taraftarlarının desteğiyle şampiyonluk hedefi doğrultusunda ilerleyeceklerinin altını çizdi.

İmalat-ı Harbiye ruhuyla daha nice yıllara!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MKE Ankaragücü 114 Yaşında!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Başkent Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!