featured
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Ankaragücü Taraftarı Beştepe Tesislerinde Bir Araya Geldi

Ankaragücü Taraftarı Beştepe Tesislerinde Bir Araya Geldi

#HepBirlikteTesislere etiketiyle sosyal medyada organize olan Ankaragücü taraftarı, Beştepe Tesisleri’nde toplandı. Taraftarlar, Ankaragücü’nün mevcut durumunu protesto etmek ve seslerini duyurmak için bir araya gelirken, kulübün taraftar sorumlusu Elvan Akdeniz de taraftarın sorunlarını dinledi.

“Ben de bir Ankaragücü taraftarıyım” diyen Akdeniz, çocukluğundan beri tribünlerde olduğunu belirterek, taraftarın yaşadığı hayal kırıklığını anladığını ifade etti. “Camiada öyle bir tepki var ki anlatamam, içimizi yakıyor. Ben de tribündeyken aynılarını düşünüyordum ama işin içine girince her şey tribünden bakıldığı gibi olmuyor. Bu tesisin kapısına ben de çok geldim” diyerek taraftarla empati kurmaya çalıştı.

Akdeniz, şu anda takımın teknik direktörle görüşmeler yaptığını ve kısa süre içinde resmi bir açıklamanın yapılacağını dile getirdi. Ancak taraftarların atanmış bir teknik direktör istemediğini vurgulayan grup, “Yönetim istifa” ve “Atanmış hoca istemiyoruz” sloganları attı.

Elvan Akdeniz, “Ben transfere veya teknik direktöre müdahale edemem, sadece taraftar sorumlusuyum” diyerek bu süreçlerdeki yetkisinin sınırlı olduğunu belirtti. “Dışarıdan bakıp, ‘Hoca ya da futbolcu getir’ demek kolay bir karar değil” şeklinde açıklama yaptı.

Taraftarlar, ayrıca yönetimin şeffaf olmamasından ve kamuoyunu bilgilendirmemesinden duydukları rahatsızlığı dile getirdi. Cihat Arslan’ın kulüpten ayrılmasıyla ilgili sorular soran taraftarlar, neden tazminat alıp almadığını ve Ömer Erdoğan’ın neden göreve gelmediğiyle ilgili açıklama istedi.

Akdeniz, yönetimi savunarak, “Ortaya kasıtlı olarak dedikodu atanlar var. Yönetimdeki herkes elinden geleni yapıyor ve kişisel fedakârlıklarla kulübü ayakta tutmaya çalışıyor” dedi. Ayrıca, eski dönemlerde kulübe getirilen marka futbolcular ve teknik direktörler olduğunu ancak bazı şeylerin bazen yolunda gitmediğini ifade etti.

Taraftarlar, basın sözcüsünün kendilerini ciddiye almamasından da şikayet etti ve eylemlerin devam edeceğini belirtti. “Bugün 50 kişi geldik, yarın 5000 kişi geliriz” diyerek tepkilerini sürdürdü.

5
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
11
sinirli
Sinirli
2
_a_rm_
Şaşırmış
Ankaragücü Taraftarı Beştepe Tesislerinde Bir Araya Geldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Başkent Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!